Vrijwilliger worden

Zondag 23 december: Winterwandeling langs vergeten kroegen Schagen

 

IJsvereniging De Magnusrijders houdt op zondag 23 december de jaarlijkse Winterwandeling. Het thema luidt dit jaar: de vergeten kroegen van Schagen. Er is een route van 7 of 16 km, waarbij u onderweg alles te weten komt over het kroegleven van Schagen vanaf 1900. Starten kan tussen 10:00 en 13:00 uur bij de ijskeet aan de Snevert.       


VRIJWILLIGER WORDEN

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. IJsvereniging De Magnusrijders vormt daarop geen uitzondering. Juist in tijden van vorst gevolgd door een baanopenstelling, moeten alle zeilen worden bijgezet om het circus draaiende te krijgen en te houden.

 

De Magnusrijders is daarom naarstig op zoek naar enkele vrijwilligers die bij temperaturen 'onder nul' (vrije) tijd en zin hebben om bepaalde activiteiten te verrichten. Net wat je het leukste vindt, er is altijd wel een taak die bij je past! Steek ons de helpende hand toe. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:


  • Baantoezicht houden
  • Een kantinedienst draaien
  • Baanonderhoud plegen
  • Een kassadienst draaien
  • Technische werkzaamheden verrichten
  • Donateurskaarten rondbrengen
  • Of een andere taak die op dat moment gevraagd wordt


Heb je interesse om een vrijwilligerstaak bij De Magnusrijders op je schouders te nemen?


Stuur dan een e-mail naar info@demagnusrijders.nl. Een van de bestuursleden van de Schager ijsclub neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Op vul direct je naam in op het vrijwilligersschema, dat op de pagina Openingstijden vinden is!   


Kom er bij een dompel je onder in de ouderwetse, winterse gezelligheid op de ijsbaan!   

Telefoonnummer ijsclub (tijdens openingstijden): 06 - 29 94 88 83

Volg ons op Facebook

© Alle rechten voorbehouden

IJsvereniging De Magnusrijders