Donateursuitjes

Zondag 23 december: Winterwandeling langs vergeten kroegen Schagen

 

IJsvereniging De Magnusrijders houdt op zondag 23 december de jaarlijkse Winterwandeling. Het thema luidt dit jaar: de vergeten kroegen van Schagen. Er is een route van 7 of 16 km, waarbij u onderweg alles te weten komt over het kroegleven van Schagen vanaf 1900. Starten kan tussen 10:00 en 13:00 uur bij de ijskeet aan de Snevert.       

DONATEURSUITJESIJsvereniging De Magnusrijders wil de donateurs naast de winterse schaatsdagen op de natuurijsbaan graag wat extra's bieden. Dit krijgt vorm met de jaarlijkse Winterwandeling, de voorjaarsduik naar Picobello-ijs en andere donateursuitjes. 

15 februari 2014: schaatsen in Olympisch StadionDe Magnusrijders ging medio februari 2014 met een volle dubbeldeks bus vol donateurs naar het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar in het kader van de Winterspelen een fraaie ijsvloer was neergelegd. Het werd een bijzondere schaatsdag, met de blik op foto's van medaillewinnaars en bewegende beelden uit de Nederlandse schaatshistorie. Binnen kon nog even het speciaal ingerichte Olympisch museum worden bezocht. Al met al een zaterdag vol ijspret, die in gepaste stijl werd afgesloten bij eindpunt café Spoorzicht aan de Nieuwe Laagzijde in Schagen.

4 maart 2016: naar de vernieuwde Meent


Na een magere, ijsloze winter werden de donateurs van De Magnusrijders in de gelegenheid gesteld om te schaatsen op de vernieuwde kunstijsbaan De Meent in Alkmaar. De bus vertrok bij café Spoorzicht, sponsor van het uitje. Stam De Kruidenier zorgde voor snoep en fruitkoek. Bestuurslid en fervent schaatser Coen van de Luytgaarden gaf kinderen les, de Grote Piet Kleine quiz werd gewonnen door Nico Koomen.

Telefoonnummer ijsclub (tijdens openingstijden): 06 - 29 94 88 83

Volg ons op Facebook

© Alle rechten voorbehouden

IJsvereniging De Magnusrijders